Tomatsuppe 2 varianter

Supper nærer kroppen og er lette for kroppen at optage og fordøje.

Ingredienser:

  • 1 stort rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • 2 spsk. tomatpure
  • 2 dåsetomater
  • 4 dl. bouillon (gerne herbamare)
  • olie

Skær rødløg, hvidløg og ingefær ud i små stykker og steg bløde i lidt olie i en gryde. Kom tomatpure i og steg den godt igennem inden dåsetomater og bouillon kommes i.

Kog igennem 5-10 min og blend herefter til en dejlig suppe.

Spis godt brød til eller prøv variant nedenunder hvis der skal være lidt mere mæthed i retten

 

 

Tomater styrker kroppens yin og fjerner toksiner. Tomater er energetisk kolde men tilberedningsmetoden gør dem varmende.

Løg  øger blodcirkulationen  samt uddriver kulde og fugt-slim fra kroppen.

Hvidløg er energetisk meget varm og styrker yang i kroppen. Den uddriver fugt-slim og toksiner. Reducerer kulde og øger cirkulationen af qi (energi)

 

Variant 2:

  • Friske fyldt pasta, vælg den variant du bedst kan lide
  • Parmasan helt stykke

Kog pastaen efter anvisningen og kom i suppen. Riv parmasanen groft udover.

 

Parmasan styrker yin, qi (energi) og blod – dog er den også en meget berigende form for næring og skal indtages med respekt, da den let danner fugt-slim i kroppen.