Tomatsuppe 2 varianter
Supper nærer kroppen og er lette for kroppen at optage og fordøje.
Ingredienser:
- 1 stort rødløg
- 2 fed hvidløg
- 2 cm ingefær
- 2 spsk. tomatpure
- 2 dåsetomater
- 4 dl. bouillon (gerne herbamare)
- olie
Skær rødløg, hvidløg og ingefær ud i små stykker og steg bløde i lidt olie i en gryde. Kom tomatpure i og steg den godt igennem inden dåsetomater og bouillon kommes i.
Kog igennem 5-10 min og blend herefter til en dejlig suppe.
Spis godt brød til eller prøv variant nedenunder hvis der skal være lidt mere mæthed i retten
Tomater styrker kroppens yin og fjerner toksiner. Tomater er energetisk kolde men tilberedningsmetoden gør dem varmende.
Løg øger blodcirkulationen samt uddriver kulde og fugt-slim fra kroppen.
Hvidløg er energetisk meget varm og styrker yang i kroppen. Den uddriver fugt-slim og toksiner. Reducerer kulde og øger cirkulationen af qi (energi)
Variant 2:
- Friske fyldt pasta, vælg den variant du bedst kan lide
- Parmasan helt stykke
Kog pastaen efter anvisningen og kom i suppen. Riv parmasanen groft udover.
Parmasan styrker yin, qi (energi) og blod – dog er den også en meget berigende form for næring og skal indtages med respekt, da den let danner fugt-slim i kroppen.