Tillægsydelser

Det er muligt at bestille tillægsydelser i forbindelse med en behandling i klinikken.
(både massage, akupunktur og kombi-behandling)

Fødder:

Fødderne indeholder 26 knogler og bevægeligheden i disse er vigtige for resten af vores krop. En sund fod er normal i on bevægelighed i knoglerne både i selve foden men også i anklen. Vi står og går på dem meget af dagen og de bærer og fordeler vores kropsvægt.

Udover der findes en masse punkter fra zoneterapi under fødderne er der faktisk rigtig mange akupunktur punkter på foden og omkring selve anklen. Fødderne er med til at give os grounding og ro.

Nedsat bevægelighed i ankelleddet kan hænge sammen med problemer i nakken, så det kan være en fordel at løsne op for anklerne hvis man har nakkeproblemer.

Hvis du vil give dig selv en lethed i kroppen samt noget ny energi, så tag en hoppebold og læg den under foden. Kør henover den med foden i et passende tryk. Sørg for at komme rundt over det hele. Et par min. under hver fod gør underværker.

 

Hænder:

De fleste af os bruger hænder og fingre rigtig meget i vores dagligdag. Smartphones og tablets bliver brugt flittigt. De fleste af os bruger fingrene og hænderne i vores arbejde og dette er med til at give ømme hænder og fingre. Der ligger der en del akupunktur punkter både på hånden men også på fingrene, som aktiveres ved at få masseret hænderne. Så udover det føles rigtig rart aktiveres disse punkter også under massagen af hånden.

Et af kroppens mest immun styrkende punkt ligger faktisk på hånden.

 

Hovedbund:

Hovedbundsmassage er godt for at løsne op for spændinger i de muskler der ligger omkring kraniet. Det kan afhjælpe hovedpiner der både ligger i nakken, tindingen eller i panden.

Der ligger flere akupunktur punkter på toppen af hovedet som er med at til at give krop og sind ro på, men som også kan sende energien nedad i kroppen. Vi har en tildens til at tænke for meget og ende oppe i hovedet med vores energi.

Hovedbundsmassage er en fantastisk afslappende måde at afslutte sin behandling på og sende energien ned på plads.


Se priser her på tillægsydelser

Book tid her

 

close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvis du har lyst til at blive inspireret og modtage gode tilbud indenfor:

Massage
Akupunktur

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.