Rosenkålssalat – spicy

En enkelt salat at lave som er varm, hvilket er godt for fordøjelsen. Hvor spicy den skal være styres ved hvor meget chili der kommes i.

Ingredienser:

  • 200 g rosenkål halveret, renset og de yderste blade fjernet
  • 1 stor håndfuld valnødder
  • 1 rød chili
  • olie

Hak valnødderne i mindre stykker og rist dem på en pande. Tag dem af panden og lig dem i serveringskålen.

Steg rosenkålene på samme pande ved mellemhøj varme i lidt i olie i 5-8 min. Det skal være tilberedte men stadig have bid.

Skær chilien i tynde ringe og kom med på panden et kort øjeblik så det får lidt varme. Om frøene bliver i er op til dig og hvor spicy du vil have den.

Kom op til valnødderne og bland rundt.

Rosenkål uddriver kulde fra kroppen

Valnødder er blodstyrkende

Chili styrker kroppens yang (indre varme og transformation)