Lyserød havregrød

Den får sin flotte farve fra blandede frosne bær som også giver den en dejlig sød og frugt-agtig smag.

Ingredienser:

  • 1,5 dl fintvalsede havregryn
  • 1 dl. blandet frosne bær (der findes gode færdigblandede poser)
  • Vand efter præference (jo tyndere grød jo mere vand)
  • Lidt vaniljeessens
  • Flagesalt
  • Græskarkerner til pynt

Kom havregryn, vand og de frosne bær i en gryde og varm op ved middeltemperatur. Giv grynene mulighed for at suge væsken langsomt da det giver den mest cremede grød. Det tager små 10 min. Smag til med vaniljeessens og et dyp flagesalt.

Pynt med græskerkerner.

Er du til den skal være med sød kan der hældes lidt god honning henover grøden.

evt. kan havregrynene sættes i blød i vandet dagen i forvejen, så mindskes kogetiden.

Havregryn styrker blod og qi (energi) i kroppen

Bær styrker kroppens yin (substans)

Græskarkerner dræner vand fra kroppen