Luksus klangbad for 1 eller 2 personer

Et luksus klangbad skiller sig ud fordi her ligger du/i omgivet af klangene. Det foregår i klinikken hvor man ligger behageligt på en briks med puder og tæpper omgivet af syngeskåle, krystalskåle, gong, rainstick, oceandrum mm. Dette gør at klangene kommer alle vegne fra.

Det giver en helt særlig oplevelse og lydbillede. Som navnet “klangbad” antyder bades man her i klangene. De smukke krystalskåle svinger deres klare toner rundt i rummet, syngeskålene er magiske når de opleves fra flere vinkler og gongen dybe meditative brummen rejser sig op gennem kroppens indre.

Det er en oplevelse fyldt med nærvær, tryghed og afspænding.

 

Oplevelsen er så fin og enorm smuk at dele med en partner, god ven eller veninde. Man kommer på en fælles rejse.

At arbejde med lyd/klang er også at arbejde med energi så ønsker man f.eks. en større tæthed med sin partner, ven eller veninde kan dette her noget magisk.

 

 

Sessionen planlægges med jer ud fra jeres behov og jeres energi. Det kan være så simpelt at I bare ønsker jer en dejlig oplevelse sammen.

Jeg tuner ind på retningen både når tiden bestilles, men også på selve dagen og guider dig/jer trygt igennem lydoplevelse.

Jeg guider med ord, afspændingsteknikker, vejrtrækningsteknikker og drømmerejse hvis der er behov for dette.

 

Et klangbad har en varighed på ca. 60 min. og efterfølgende ca. 20 min. til lige at komme til stede igen samt være klar til at gå ud i verden.

Tiderne til klang ligger primært i weekenden eller om aftenen.

Det er ikke muligt at bestille tid til klang over onlinebookingen. Tiden bestilles ved at kontakte mig på 91522805 eller mariathaulow@outlook.dk

 

Priser ses her

close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvis du har lyst til at blive inspireret og modtage gode tilbud indenfor:

Massage
Akupunktur
Klang og gong meditation

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.