Healing sounds for 1 eller 2 personer

Her har du muligheden for at få en helt særlig oplevelse som skiller sig ud fordi du/i ligger omgivet af lydene fra syngeskåle og gong. Det foregår i klinikken hvor man ligger behageligt på en briks med puder og tæpper omgivet af syngeskåle, krystalskåle, gong, rainstick, oceandrum mm. Dette gør at lydene kommer alle vegne fra.

Det giver en helt særlig oplevelse og lydbillede. De smukke krystalskåle svinger deres klare toner rundt i rummet, syngeskålene er magiske når de opleves fra flere vinkler og gongen dybe meditative brummen rejser sig op gennem kroppens indre.

Det er en oplevelse fyldt med nærvær, tryghed og afspænding.

 

Oplevelsen er så fin og enorm smuk at dele med en partner, god ven eller veninde. Man kommer på en fælles rejse.

At arbejde med lyd er også at arbejde med energi så ønsker man f.eks. en større tæthed med sin partner, ven eller veninde kan dette her noget magisk.

 

 

Sessionen planlægges med jer ud fra jeres behov og jeres energi. Det kan være så simpelt at I bare ønsker jer en dejlig oplevelse sammen.

Jeg tuner ind på retningen både når tiden bestilles, men også på selve dagen og guider dig/jer trygt igennem lydoplevelse.

Jeg guider med ord, afspændingsteknikker, vejrtrækningsteknikker og drømmerejse hvis der er behov for dette.

 

Et session med healing sounds har en varighed på ca. 60 min. og efterfølgende ca. 20 min. til lige at komme til stede igen samt være klar til at gå ud i verden.

Tiderne ligger primært i weekenden eller om aftenen til healing sounds for 1 eller 2 personer.

Tiden bestilles ved at kontakte mig på 91522805 eller mariathaulow@outlook.dk

 

Priser ses her

close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvis du har lyst til at blive inspireret og modtage gode tilbud indenfor:

Massage
Akupunktur

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.