Ananas med myntesukker

En lækker forfriskende ret.

Ananassen giver den sødme, mynten friskhed og den mørke chokolade en let bitterhed – prøv det!

Ingredienser:

  • 1 frisk ananas
  • 1 håndfuld sukker
  • 1/2 håndfuld friske mynteblade
  • 50 g mørk chokolade

Skær ananassen i kvarte og fjern midten. Det er den del som er mere hård. Den smager ikke godt.

Herefter skæres de 4 kvarter i tynde skiver på ca. 5 mm.

Arranger dem på tallerkener eller et kæmpe fad. Det er lækrest vis de ligger i et tyndt lag så man med hver skive ananas får både myntesukkeret samt chokolade med.

 

Sukkeret kommes i en morter sammen med mynten og stødes til sukkeret er helt grønt.
Dette kan også gøres i en blender, hvis du ikke har en morter.

Drys sukkeret udover ananasskiverne.

Chokoladen smeltes i vandbad og brug en lille ske til at drisle chokoladen ud i et snørklet mønster. Igen husk at alle ananasskiver får lidt på:-)

 

Sæt på køl eller i frys til chokoladen er stivnet.

 

Mynte er energetisk kølende for kroppen

Ananas styrker kroppens yin og derved kroppens essens

close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvis du har lyst til at blive inspireret og modtage gode tilbud indenfor:

Massage
Akupunktur

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.