Akut kontakt

Akut behandling:

For mig er det vigtigt at man kan få behandling når der er behov for det ikke. Det er vigtigt at du ikke skal vente unødigt. Ofte er det vigtigt ved akutopstået problemer at få hurtig behandling, da dette er afgørende for hvor hurtigt man kommer sig. Dette er vigtigt for at man kan komme tilbage til en almindelig hverdag. Men også fordi at have smerter påvirker hvorledes man bruger sin krop. Den bruges sjældent hensigtsmæssigt hvis man har en skade og ved at gå og kompensere vil man yderligere forværre tilstanden. Det vil forlænge behandlingsforløbet.

Derfor har jeg i klinikken ved akut opstået behov for behandling behandlingsgaranti indenfor 24 timer.

Sådan gør du:

Skriv en sms til 91522805 hvori du oplyser for- og efternavn, adresse samt at det er akut kontakt. Oplysningerne skal bruges til at booke en tid til dig i systemet. Herefter vil du blive kontaktet for yderlig information omkring din problematik samt blive tilbudt en behandlingstid inden for 24 timer.

Bemærk at tiden ligger som udgangspunkt indenfor klinikkens åbningstid. Hvis der ingen ledige tider er vil du blive tilbudt en tid udenfor den normale åbningstid.
Ved en tid udenfor den almindelige åbningstid pålægges et gebyr kr. 250 på hverdage og kr. 500 på weekend og helligdage.

Hvis den tilbudte tid ikke ønskes bortfalder behandlingsgarantien indenfor de 24 timer men jeg vil dog stadig forsøge at give dig en tid hurtigst muligt:-)

Ved weekend, helligdag eller ferie i klinikken (ferier står altid på forsiden i info boksen) gælder garantien fra først kommende hverdag.

Du kan selv tjekke om der er ledige tider i åbningstiden her.

Akut opståede problemer dækker ikke over langvarige smerter, men et akut opstået behov.


Er du i tvivl om dit problem er akut opstået eller om jeg er den rette til at hjælpe dig. Du altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 91522805 eller mail: mariathaulow@outlook.dk


Læs om massage her

Læs om akupunktur her

Læs om kombi-behandling her